Institut Ramon LLull

Jordi Torrent presenta el documental “Invisible Heroes” a Nova York

Cinema.  Nova York, 04/02/2015

El català Jordi Torrent serà a Nova York per presentar el documental Invisible Heroes: African-Americans in the Spanish Civil War, que ha codirigit juntament amb Alfonso Domingo. La presentació tindrà lloc al Schomburg Center for Research in Black Culture a partir de les 18.30 del dimecres 4 de febrer. Després de la projecció de la cinta, Torrent participarà en una conversa oberta amb David Levering Lewis i Mireia Sentis. El director català tornarà a Nova York el mes vinent per presentar la seva pel·lícula La redempció dels peixos.




El documental Invisible Heroes: African-Americans in the Spanish Civil War parla dels 85 afroamericans que van lluitar al bàndol republicà durant la Guerra Civil espanyola, que va rebre l’ajuda de més de 3.000 voluntaris nord-americans. La peça cinematogràfica té per objectiu homenatjar aquests herois invisibles que van lluitar per la llibertat i a favor dels drets civils dels espanyols. El documental inclou entrevistes a veterans voluntaris i historiadors i experts espanyols i nord-americans, a més d’imatges d’arxiu.

Codirigit amb Alfonso Domingo

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"