Institut Ramon LLull

Presentació de l’obra de Yannick Garcia a la Universitat Ca’Foscari de Venècia

Literatura.  Venècia, 09/12/2014

L’obra de l’escriptor i traductor català Yannick Garcia serà la protagonista d’una activitat organitzada per la Universitat Ca’Foscari de Venècia el proper 9 de desembre. A més, el mateix dia Garcia oferirà una conferència sobre la narrativa catalana contemporània a partir de les 08.45h. La bibliografia del català ha obtingut un ampli reconeixement per part de la crítica, amb guardons com el Premi de Poesia Gabriel Ferrater (2003) o el Pemi Documenta (2013).




Yannick Garcia (Amposta, 1979) és un escriptor, traductor i corrector editorial català, autor dels poemaris De dalt i de baix (2003), Barbamecs (2012) i La nostra vida vertical (2014). Alguns dels seus poemes, que li han valgut el reconeixement de la crítica especialitzada, han estat musicats pels cantautors Jesús Fusté o Albert Reverter. De fet, Garcia també ha participat en diversos recitals poètics i en espectacles poeticomusicals. En la vessant de traductor, ha treballat amb obres de Jules Verne, entre altres. A més, ha publicat en revistes com Núvol i ha participat en tertúlies literàries.

També oferirà una conferència sobre la narrativa catalana

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"