Institut Ramon LLull

Figures de la cultura catalana, homenatjades a l’Escola Superior de Música de París

Música.  París, 28/11/2014

L’obra pianística completa de Pau Casals serà representada per primera vegada a França de la mà del català Jordi Camell, que el proper 28 de novembre actuarà a la sala Cortot de l’Escola Superior de Música de París. La setmana següent, el 3 de desembre, el compositor Narcís Bonet serà homenatjat en un concert extraordinari en honor als seus anys dedicats a la docència en aquest centre de la capital.




El pianista reconegut Jordi Camell (Llorenç del Penedès) actuarà a l’Escola Superior de Música de París el proper dia 28 a partir de les 20.30h. Tot el repertori és obra de Pau Casals i inclou peces del 1893 al 1955. També interpretarà dues peces en homenatge al gran músic català. La interpretació de Camell compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

D’altra banda, l’Escola de Música també ha organitzat un altre concert, en aquest cas en homenatge al compositor Narcís Bonet (Barcelona), que després de dedicar-se més de 40 anys a la pedagogia ha decidit jubilar-se. S’interpretaran sobretot obres seves per violí i piano, per guitarra i per flauta i piano. També s’oferiran melodies de Nadia Boulanger.

El centre organitza el primer recital de Pau Casals i un tribut a Narcís Bonet

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"