Institut Ramon LLull

Joan Vinyoli rep un homenatge a la Universitat La Sorbona

Cultura.  París, 21/11/2014

La Universitat La Sorbona de París ha organitzat un tribut al poeta català Joan Vinyoli en l’any del centenari del seu naixement i després de 30 anys de la seva mort, que s’emmarca en els actes de l’Any Vinyoli. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull i està organitzada pel Centre d’Estudis Catalans de la capital francesa. La jornada inclou una conferència a càrrec de Jordi Llavina, així com un recital de Sílvia Bel i Sílvia Comes. L’acte tindrà lloc a l’Amfiteatre Malesherbes de La Sorbona el proper divendres 21 de novembre.




Programa de l’Hommage à Joan Vinyoli

- 17.30h: Conferència “Joan Vinyoli, un gran poeta europeu del segle XX” a càrrec de Jordi Llavina

- 18.30h: Concert-recital “Esperit de Vinyoli” de Sílvia Bel i Sílvia Comes, acompanyades del violoncel·lista Carles Muñoz

Acte organitzat pel Centre d’Estudis Catalans de París

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"