Institut Ramon LLull

Gira de Xirriquiteula Teatre per Alemanya amb un espectacle per a joves

Escèniques.  Alemanya, 26/10/2014

La companyia catalana Xirriquiteula Teatre comença una gira per terres alemanyes que durarà fins el proper 30 d’octubre. “Papirus” va dirigit al públic infantil i a tot aquell que no hagi deixat de somniar. A més, l’espectacle ja s’ha presentat a Dinamarca, Holanda, Síria, Líban, França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Israel, Colòmbia i Cap Verd, i ha rebut premis en fires de teatre. El tour compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




L’espectacle “Papirus” narra la trobada casual entre dos fugitius desconeguts que ens faran descobrir que, amb humor i tendresa, de les coses més petites en poden néixer les coses més grans. Els protagonistes aprenen junts a riure, plorar i confiar en els altres. Però ho fan a través de la mímica, els gestos i l’ús creatiu del paper. Amb aquestes fórmules, “Papirus” parla de l’amistat, la guerra, els temors, els sentiments i l’esperança.

 

Gira de Xirriquiteula Teatre per Alemanya:

- 26 d’octubre: Forum de Leverkusen

- 28 d’octubre: Velbert Theatre

- 29 d’octubre: Stadttheater Herford

- 30 d’octubre: Duisburg

Vàries actuacions de “Papirus”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"