Institut Ramon LLull

El català, llengua convidada al ‘Passeport pour les langues’ de París

Llengua.  París, 24/09/2014

L’Institut Ramon Llull i el català seran presents a la 13a Setmana de Llengües Estrangeres a París, que organitza anualment el Forum des instituts culturels étrangers (FICEP), dins del programa ‘Passeport pour les langues’. Durant la setmana, s’han organitzat dues activitats a la seu que l’IRL té a la capital francesa que tindran com a focus la llengua catalana.




El proper 24 de setembre, tindrà lloc un curs d’iniciació al català entre les 18h i les 19.30h, mentre que el segon acte convocat es farà el 25 de setembre i consistirà en un taller de comprensió mútua de les llengües romàniques. En aquest cas, l’activitat corre a càrrec de l’associació APIC i s’allargarà fins les 20h. En ambdós casos, cal inscripció prèvia.

La Setmana de les Cultures Estrangeres (19-28 de setembre) promou les cultures estrangeres a França mitjançant l’organització d’esdeveniments de tot tipus: concerts, espectacles, exposicions, tallers, projeccions de pel·lícules... Dins d’aquesta setmana, s’ha programat a més el ‘Passeport pour les langues’, que també celebra la diversitat lingüística. En aquesta ocasió, els visitants podran conèixer més de 30 llengües del món, entre elles el català, a través de la participació en tallers lúdics.

En dues activitats programades el 24 i el 25 de setembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"