Institut Ramon LLull

Sis companyies catalanes participen a la 23a edició de l’Au Bonheur des Mômes

Escèniques.  França, 24/08/2014

L’Institut Ramon Llull porta sis companyies formades a Catalunya al festival internacional per a públic infantil Au Bonheur des Mômes, el més important en el seu àmbit a Europa. Els participants actuaran del 24 al 29 d’agost a Le Grand-Bornand, una població de l’Alta Savoia a França, amb una llarga tradició d’espectacles de carrer. Chapertons, Efimer, Leandre, La Tal, Mimaia i TXO Titelles s’uneixen a les més de tres-centes representacions del festival.




La programació d’Au Bonheur des Mômes compta amb la participació de 86 companyies, 352 representacions i 40 tallers, a més a més d’exposicions, espais d’esbarjo i altres sorpreses procedents d’arreu del món. Entre aquests artistes, en destaquen sis companyies procedents de Catalunya: Chapertons, Efimer, Leandre, La Tal, Mimaia i TXO Titelles.

Els catalans Efimer realitzaran un total de 21 funcions del seu espectacle gratuït “Traps”, per a tots els públics, amb la participació de tres dracs enormes. D’altra banda, Chapertons, una companyia de teatre del Masnou, presenta el seu espectacle “Tour de roues” el dilluns 25 d’agost. Els artistes, experts en fer riure, porten el públic major de 4 anys per un viatge per mar i terra.

Les companyies Mimaia i TXO Titelles també oferiran el seu espectacle als nens que assisteixin al festival. “Adiós Bienvenida”, dels primers, es podrà veure el dimarts 26 i és una reflexió sobre la vida i la necessitat d’acabar algunes coses per poder-ne començar d’altres. En canvi, “Evaristo&cia”, del grup de titelles, farà un total de cinc funcions del seu espectacle de màgia basat en la naturalesa.

“The incredible box” és l’espectacle de La Tal, una companyia de teatre internacional que des del 1986 treballa amb una nova concepció teatral i amb la creació d’un univers propi. Finalment, el darrer dia del festival, el divendres 29 d’agost, els pallassos de Leandre posaran un toc d’humor poètic i sense paraules en un escenari que representa una casa sense parets.

 

Programació catalana a l’Au Bonheur des Mômes:

- Efimer, “Traps”: 24 d’agost (14.45h, 18.30h i 20h) | 25-29 d’agost (11.30h, 15h i 18.15h)

- TXO Titelles, “Evaristo&cia”: 24 d’agost (14.30h, 16h i 19h) | 25 d’agost (11.15h i 16h)

- Chapertons, “Tour de roues”: 25 d’agost (14h)

- Mimaia, “Adiós Bienvenida”: 26 d’agost (10h i 15h)

- La Tal, “The incredible box”: 27 d’agost (17.30h)

- Leandre, “Rien à dire”: 29 d’agost (19h)

Del 24 al 29 d’agost a Le Grand-Bornand, França

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"