Institut Ramon LLull

El Cor Jove de l’Orfeó Català interpretarà els “Carmina Burana” d’Orff a Porto

Música.  Porto, 19/07/2014

El Cor Jove de l’Orfeó Català i la formació portuguesa Ensemble Vocal Pro Musica oferiran el proper dissabte, 19 de juliol, al Coliseu de Porto els cèlebres Carmina Burana de Carl Orff en la versió per a dos pianos i percussió. El mateix concert ja es va programar al Palau de la Música Catalana el passat 15 de juliol, sota la direcció d’Esteve Nabona, director del Cor Jove. Els recitals són fruit de l’intercanvi entre les formacions catalana i portuguesa, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, i s’emmarquen en el projecte d’internacionalització dels cors de l’Orfeó Català, que promou la presència internacional de les formacions de la casa.




El conjunt dels Carmina Burana constitueix un dels títols més populars de la música clàssica del segle XX. Ja el mateix dia de l’estrena a Frankfurt l’any 1937, la cantata escènica del compositor alemany Carl Orff va esdevenir un èxit. Orff va posar música a 25 poemes d’una col·lecció única del segle XIII de poesia profana que parla del goig de viure i dels plaers terrenals.

Els dos concerts, a Barcelona i Porto, posen fi a la temporada artística 2013-2014 del Cor Jove de l’Orfeó Català, que ha estat marcada per la col·laboració amb l’Ensemble Pygmalion i el seu director Raphaël Pichon, a més del viatge el mes de gener passat a Àustria amb una actuació a la sala MuTh de Viena.

En un intercanvi amb l’Ensemble Vocal Pro Musica

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"