Institut Ramon LLull

Primera gira de l’Escolania de Montserrat als Estats Units

Música.  Nova York, 12/03/2014

Aquest mes de març tindrà lloc la primera gira per Estats Units de l’Escolania de Montserrat, dirigida des de l’any 2007 per Bernat Vivancos. El 13 de març, els cantaires presentaran el seu repertori a la històrica Saint Thomas Church, ubicada a la Cinquena Avinguda de Nova York. Els dies 12 i 14 actuaran a Nova Jersey i el dia 16 ho faran a Washington, en un auditori per a 2.000 persones. 




Aquesta no és la primera vegada que els escolans porten la cultura catalana fora de Catalunya. Aquest mes de gener l’Escolania va viatjar a Rússia per tercera vegada en dos anys i el curs passat va realitzar una gira per Polònia on va poder participar al Festival Internacional Música Antiqua Europae Orientalis. En els últims dos anys ha realitzat també, a nivell internacional, dues gires a França, Flandes i Alemanya i un concert a Roma. Aquest curs 2013-2014 l’Escolania està formada per 53 nois que tenen entre 8 i 13 anys.

La gira nord-americana de l’Escolania de Montserrat compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i amb el suport del Tricentenari. Es tracta d’una de les activitats principals del programa internacional del Tricentenari, que impulsa la Generalitat de Catalunya. Els actes de l’eix internacional són un vehicle privilegiat per donar a conèixer el millor del país a l’exterior: l’impuls creatiu, l’empenta econòmica i el caràcter indubtablement inclusiu.

Cantaran a Nova York, Nova Jersey i Washington entre el 12 i el 16 de març

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"