Institut Ramon LLull

Jorge Pombo exposa una vintena d’obres a l’Església de San Cristoforo de Lucca (Itàlia)

Arts.  Lucca, 12/01/2014

La pintoresca església romànica de San Cristoforo de la localitat italiana de Lucca acull una mostra de l’artista català resident a Nova York Jorge Pombo. La mostra presenta deu pintures que són variacions de quadres famosos de Velázquez, Caravaggio o Tiziano entre d’altres. A més, s’exposen 10 peces inèdites que l'artista va crear inspirant-se en les muralles de Lucca per retre homenatge a la ciutat amb motiu del seu 500 aniversari. 




En la primera sèrie, Pombo es relaciona amb els mestres del passat a través de la intervenció en el pintat a mà utilitzant el gest pictòric i dissolvents.

La sèrie d'obres dedicades a Lucca amb motiu d'aquesta exposició i produïdes el 2013 a Nova York / Brooklyn, se situa dins la línia dels "mapes" de la ciutat i la sèrie "edificis" que l’autor està treballant des del començament de seva carrera artística. 

‘Lucca – The Passion’ es podrà visitar fins el proper 3 de març 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"