Institut Ramon LLull

Tres grups catalans participaran al festival Nuits Sonores de Lió

Música.  Lió, 06/05/2013

L’IRL col·labora en la presència de tres artistes catalans al festival multidisciplinari dedicat a la creació actual Nuits Sonores, que tindrà lloc entre el 7 i el 12 de maig a Lió. 




En la vesant professional del festival, L’European Lab (Plataforma per la innovació cultural), es realitzarà una trobada amb professionals on es presentarà “Catalan Sounds on Tour”, un programa que té l’objectiu de fer arribar els artistes catalans més rellevants a les programacions dels festivals de música més importants del món.

El focus català, amb Paco Osuna, Lucrecia Dal i Mujeres, coincideix amb la presència aquesta edició a l’European Lab dels festivals de Barcelona Sonar i Primavera Sound. Paco Osuna, reputat disc-jokey i productor de techno-house, i Lucrecia Dalt, amb la seva música experimental que barreja l’indie i l’electrònica, actuaran divendres 10 de maig, mentre que el grup Mujeres ho farà dimecres 8 de maig. 

Sota el nom “Brunch Catalan Sounds” l’IRL presentarà dissabte 11 de maig a les 12.30h a la Toolbox de l’European Lab la seva tasca d’internacionalització de la cultura catalana davant d’una vintena de professionals del sector.

Nuits Sonores, creat el 2003, celebra enguany la seva desena edició amb la presència de 179 artistes internacionals que actuaran en diferents espais de la ciutat. 

 

Paco Osuna
Divendres 10 de maig
03.00 – 05.55h
espai: Anciennes Usines Brossette / Scène 2

Lucrecia Dalt
Divendres 10 de Maig
15.45 – 16.30h
espai: Les Subsistances / Scène 3

Mujeres
Dimecres 8 de maig
00.15 – 01.00h
espai: Anciennes Usines Brossette / Scène 3


Més informació
http://www.nuits-sonores.com/

El festival Nuits Sonores tindrà lloc entre el 7 i 12 de maig a Lió

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"