News and Galleries
Escèniques.  Avinyó,  28/07/2014

La tercera edició d’Avignon à la Catalane es tanca amb el major èxit de públic i crítica fins ara

La tercera edició d’Avignon à la Catalane, que ha portat cinc companyies catalanes a l’Off d’Avinyó, ha aconseguit una gran rebuda per part del públic i la premsa francesa. Des del 4 de juliol i fins ahir, més de 7.000 persones s’han acostat a veure els cinc espectacles que proposava l’IRL dins el cicle Avignon à la Catalane, un cicle que des del diari Les Echos qualifiquen ja com “un festival dins el festival”. 

Escèniques.  Avignon,  17/07/2014

Revue de presse: 30/40 Livingstone - Avignon à la Catalane

Ici vous trouverez une sélection d'articles publiés par la presse française à propos de 30/40 Livingstone de Sergi López et Jorge Picó.

France Inter. Interview de Sergi Lopez par Stéphane Capron

 

Escèniques.  Avignon,  16/07/2014

Revue de presse: Acrometria - PSIRC

Ici vous trouverez une sélection d'articles publiés par la presse française à propos de Acrometria de PSIRC.

Escèniques.  Avinyó,  11/07/2014

Kanga Valls (Kulbik): ‘Volem descriure els estats d’ànim que ens envolten dia a dia’

Kulbik Dance Company, dirigida per Kanga Valls, presenta Cube Avignon à la Catalane, una obra que transcorre en un enorme cub imaginari. Aquest es transforma en funció de les emocions que tots coneixem o hem experimentat alguna vegada. Un lloc de línies inexistents on es concentren la llibertat i la seva negació. La curiositat, l’angoixa, el joc, l’amor i tantes altres emocions que ens acompanyen cada dia conviuen en un treball coreogràfic estudiat fins en els més mínims detalls. Dins del cub trobem quatre ballarins presoners que s’expressen a través d’un llenguatge que fusiona dansa de carrer, mim i poesia. És una obra despullada, de formes minimalistes i generosa en els gestos, un gran xoc visual. Kulbik Dance Company es va fundar el 2010 arran de la iniciativa de diversos membres de la companyia Estilo (2002/2008), dirigida per Kanga Valls. Kulbik fusiona hip-hop amb música electrònica, blues, jazz i reggae.  

Escèniques.  Avinyó,  10/07/2014

PSIRC: ‘La nostra tècnica es basa en fer que el moviment sembli segur, tranquil i suau per poder transmetre emocions’

Des de 2011, PSIRC, trio d'artistes de circ, re-inventa el llenguatge mitjançant una barreja íntima i espectacular. Acrometria, l’espectacle que la companyia presenta a Avignon à la Catalane és un encontre pertorbador i esperançador. En pocs minuts, el trio ens transporta al seu univers espectacular, divertit, lleuger i profund. Acrometria, estudia la distància entre la psique i les infinites realitats. Un triangle emocional, metafòric i abstracte, on es pot jugar a crear noves geometries humanes. És l'abraçada entre el risc físic i la ingenuïtat de l'ànima, és geometria d'emocions. 

Escèniques.  Avignon,  08/07/2014

Revue de presse: Cube – KulbiK dance company

Ici vous trouverez une sélection d'articles publiés par la presse française à propos de Cube de KulbiK dance company.

Escèniques.  Avinyó,  08/07/2014

Borja González: ‘La sorra és, per naturalesa, un element màgic i de canvi continu’

Rêves de Sable, l’espectacle que l’il·lustrador Borja González i la companyia Ytuquepintas presenten a Avignon à la Catalane és diferent al que els espectadors esperen normalment en anar al teatre. Borja només necessita  les mans i sorra damunt un vidre: projectades en una gran pantalla, l’il·lustrador ens presenta  històries plenes d’emoció, amb només un moviment de la seva mà les atmosferes van canviant alhora que se succeeixen escenaris. Pura inventiva i creació que no deixa ningú indiferent. Tot plegat acompanyat per la interpretació en directe del teclista Roc Sala. Parlem amb ell sobre el seu espectacle i la seva participació al festival. 

Escèniques.  Avinyó,  03/07/2014

‘Som dues persones que tracten de posar-se d’acord i quan ho aconsegueixen ho troben super creatiu’

Després de signar el monòleg d’humor Non solum, Sergi López i Jorge Picó presenten 30/40 Livingstone, una obra que han creat, dirigit i interpretat de manera conjunta. Va estrenar-se al Festival de Temporada Alta i, del 4 al 27 de juliol es presenta a Avignon à la Catalane. L’obra ens mostra un home contemporani, xerraire i contradictori, forçosament insatisfet que decideix deixar-ho tot i marxar lluny en busca de grans aventures. Allà és trobarà amb un animal que li revelarà coses de si mateix. Parlem amb Sergi López i Jorge Picó sobre l’estrena i sobre la seva participació al festival francès. 

Social Networks