COMISSARIAT

Isaki Lacuesta

Isaki Lacuesta (Girona, 1975) és director de cinema i guionista, guanyador de la Petxina d'Or al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià per Los pasos dobles (2011). També va ser guardonat amb el premi Gaudí a la millor pel·lícula en llengua no catalana i al millor guió per Los Condenados(2009). El 2012 va guanyar el Premi Nacional de Cinema concedit per la Generalitat de Catalunya. La seva obra ha estat exhibida retrospectivament a la NationalGallery de Washington l’any 2013. És co-comissari de l'exposició RCR Arquitectes: Papers, que actualment es mostra a l’Arts Santa Mònica. Lacuesta ha realitzat una obra audiovisual que complementa els dibuixos i esbossos de l'estudi d'arquitectes RCR.

http://www.latermitafilms.com/es/

Jaume Prat

Jaume Prat (Barcelona, 1975) és arquitecte per l’ETSAB des de 2002 i màster en Teoria i Pràctica del Projecte Arquitectònic a la UPC el 2009. Ha col·laborat amb els arquitectes Josep Lluís Mateo, Lluís Comerón Graupera i RCR arquitectes i té estudi propi amb Montserrat Farrés i Merwan Chaverra des de 2002. És coautor de la col·lecció de ebooks de Scalae, autor de la Guia d'arquitectura digital del COAC i l'Ajuntament de Barcelona, entre altres publicacions, i autor del blog Arquitectura entre altres solucions.

http://jaumeprat.com/

Jelena Prokopljević

Jelena Prokopljević (Belgrad, 1972) és arquitecta per l'Escola d'Arquitectura de la Universitat de Belgrad (1998), doctorada el 2006 a l’ETSAB. És membre del Comitè d'Experts del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà (2014-2016); va col·laborar amb el Pavelló de Corea de la Biennal de Venècia de 2014, premiat amb el Lleó d'Or, i forma part del Grup de Recerca en Història Actual de la UAB. Entre les seves publicacions destaca el llibre Corea del Nord: Utopia de formigó; arquitectura i urbanisme al servei d'una ideologia (escrit amb Roger Mateos, 2012). És autora del blog La ciutat socialista.

https://laciudadsocialista.wordpress.com/

CONSULTA EL CATÀLEG
DE L'EXPOSICIÓ

LLEGIR MÉS

CATÀLEG EN FORMAT PDF
CATÀLEG EN FORMAT PDF