Imprimir

Miquel Roger

Música contemporània

  • Obres per a piano
    Obres per a piano

    De Mompou a mon pou, Inventio, Dotze estudis per a piano, Set de set, Per a la Liliana, Colien’s peace. Miquel Villalba, piano. DDD.



     


    Anacrusi
    AC 045
    2004
  • Obres de cambra II
    Obres de cambra II

    Dotze estudis per a piano, Un dia d’escola, Sols del cello, Cançó per a flauta i guitarra, Quartet amb piano núm. 1. Miquel Villalba i Jordi Masó, piano; Manuel Martínez del Fresno, violoncel; Patricia Mazo, flauta; David Sanz, guitarra; Santi Juan, violí; Andrés Fleta, viola; Harmonia Quintet de Vent.


    Anacrusi
    AC-007
    2000
  • Obres de Cambra I
    Obres de Cambra I

    Quintet de vent núm. 1, Blanca Quartet, Set de set, Inventio, Per a Liliana, Trilogia, Estudis per a clarinet, Patinnazo. Assumpta Coma, Montserrat Massaguer, Ruth Lluis, piano; Josep Fuster, clarinet; Patricia Mazo, flauta. Harmonia Quintet de Vent, Enesco Quartet, Trio à cordes de Paris.


    La Mà de Guido
    AH 013
    1996
L'Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció exterior de la llengua catalana i de la cultura que s´hi expressa en totes les seves modalitats, matèries i mitjans d'expressió.
Generalitat de Catalunya
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull