Barcelona, 25,26 i 27 de juliol a CaixaFòrum
 logo
logo2


XX Jornades Internacionals per a Professors de Català

Josep Anton Ferré i Vidal

Josep Anton Ferré i Vidal, director general d'Universitats, en substitució de Ramon Vilaseca.Nascut a Vila-seca (el Tarragonès) l'any 1958. Fins ara era vicerector de Personal Docent i Investigador de la Universitat Rovira i Virgili.

Llicenciat en Ciències Químiques i Doctor en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona, amb estades postdoctorals a Cambridge i Toronto. Catedràtic d'universitat de Mecànica de Fluids del Departament d'Enginyeria Mecànica de l'ETSEQ de la URV des de l'any 2000. Ha estat professor de Mecànica de Fluids, i de Sistemes de Flux a la Indústria Química, Fenòmens de Transport, Transport Convectiu de Calor i Matèria,
Enginyeria Fluidodinàmica, Mètodes Matemàtics a l'Enginyeria, Informàtica, Estadística i Mètodes Numèrics, Matemàtiques, Química Industrial, Anàlisis i Disseny de Processos Químics, Operacions Unitàries.

Ha participat en nombrosos projectes de recerca i congressos, ha dirigit tesis doctorals i és autor de moltes monografies i articles publicats en revistes científiques. Des del 2004 ha estat vicerector de Personal Docent i Investigador, i anteriorment, director del Departament d'Enginyeria Mecànica, vicerector d'Economia i Organització, director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química, director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, membre de la Comissió Gestora de la URV, cap d'estudis de l'Escola d'Enologia i membre del Claustre constituent de la UB.

© Institut Ramon Llull 2006 | Contacte | www.llull.com    
 Amb la col·laboració de: