32 municipis balears ja formen part de la ‘Xarxa pel Ramon Llull’

Manacor,  20/02/2014

La “Xarxa de Municipis i Entitats pel Ramon LLull” ha realitzat la primera Assemblea General des de la seva incorporació el mes de juny passat al Patronat de la Fundació Ramon Llull. En aquesta assemblea s’ha informat que a dia d’avui ja són 32 els municipis d’arreu de les Illes Balears adherits a aquesta xarxa. L’assemblea s’ha celebrat a la seu de la Institució Pública Antoni M. Alcover a Manacor, Mallorca, i ha comptat amb la participació del director de la Fundació Ramon LLull, Vicenç Villatoro. 

Els darrers municipis que han decidit la seva adhesió a l'entitat han estat Alaró, Andratx, Ariany, Búger, Campanet, Es Mercadal de Menorca, Lloseta, Pollença, Sant Joan i Sineu. En la mateixa Assemblea s'ha decidit que la “Xarxa de Municipis i Entitats pel Ramon Llull” posarà en marxa actuacions arreu de les Illes Balears encaminades a promoure els estudis de la llengua i cultura catalana en l'àmbit acadèmic i de la literatura, i la producció cultural en altres àmbits més enllà de la qüestió lingüística, com puguin ser el teatre, el cinema, la gastronomia, la dansa, la música, les arts visuals, el disseny o l'arquitectura.

La incorporació de la Xarxa de Municipis Balears va aprovar-se el juny de l’any passat, en una reunió a la seu de la Fundació a Ordino (Andorra).

 

x02z14



 


Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Top