22 traductors optaran al Premi Ramon Llull de traducció literària, que es lliurarà a Andorra el mes de novembre

Andorra,  20/09/2012

Acabat el termini de presentació de candidats, un total de 22 traductors optaran al Premi Ramon Llull de traducció literària, dotat amb 4.000 euros. Els candidats han traduït obres de literatura catalana a les següents llengües: 7 a l’italià; 3 al francès; 2 a l’alemany, neerlandès, romanès, castellà i anglès; una al búlgar i una al gallec.

 

Aquest premi, que vol reconèixer la important tasca dels traductor literaris i guardonar la millor traducció literària del català publicada l’any 2011, és convocat per la Fundació Ramon Llull, amb seu a Andorra.

Podien optar al premi les obres literàries traduïdes del català a qualsevol llengua, publicades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2011, i d’autoria exclusiva d’un/a sol/a traductor/a. El termini de presentació de candidatures es va tancar passat dia 27 juliol. 

El Premi Ramon Llull de traducció literària serà lliurat a Andorra el mes de novembre d’enguany, juntament amb altres dos premis de la Fundació Ramon Llull que tenen com a finalitat reconèixer la tasca de persones o institucions que han contribuït a la projecció exterior de la cultura catalana.

x02z14



 


Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Top