La Fundació Ramon Llull posa en marxa la seva web

Barcelona,  22/12/2009

El Patronat de la Fundació Ramon Llull va aprovar el passat dia 9 de novembre l'obertura i posada en xarxa de la pàgina web de la institució, acomplint així un dels objectius marcats per al 2009.

La pàgina ja és accessible per a tota la xarxa des de dos dominis: www.fundacioramonllull.cat i www.fundacioramonllull.ad, i en cinc idiomes (català, castellà, francès, anglès i italià). Els internautes podran trobar-hi puntualment totes les novetats sobre la Fundació, les activitats previstes i les dades essencials (estatuts, objectius, organigrama...) d'una corporació complexa i única a tota Europa, que inclou governs a diferents nivells de quatre estats diferents.

La Fundació Ramon Llull va ser fundada el 31 de març del 2008 pel govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull, patrons nats. El 15 de gener del 2009 s'hi incorporà el Consell General dels Pirineus Orientals com a patró vitalici i, en la mateixa data, la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull i i l'Alguer com a patrons designats.

La Fundació Ramon Llull és una entitat d'abast internacional que té per objectiu intensificar l'estudi, la promoció i la defensa de la llengua catalana i fomentar la projecció exterior de la llengua i dels diferents àmbits culturals que s'hi expressen. També vetlla pel compliment de la legislació sobre la llengua, en col·laboració amb d'altres organismes i organitzacions públiques i privades, i ajuda a impulsar les actuacions del Consorci de l'Institut Ramon Llull que coincideixin amb els objectius de la fundació.

La primera d'aquestes actuacions impulsades des de la Fundació serà la participació de la llengua catalana com a convidada d'honor a la Fira de llengües Expolangues que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer de 2010 a París.

x02z14



 

Properament, entrarà en funcionament també Llull TV


Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Top