El director de la Fundació Ramon Llull, Josep Bargalló, es reuneix amb el cap de Govern d’Andorra

Andorra,  02/10/2009

El director de la Fundació Ramon Llull, Josep Bargalló, acompanyat de la directora adjunta de l'Institut Ramon Llull, Neus Fornells, han tingut el divendres 2 d’octubre una reunió amb el cap de Govern d’Andorra, Jaume Bartumeu. Posteriorment, Bargalló s'ha entrevistat amb la ministra d'Educació i Cultura, Susanna Vela.

La trobada amb el cap de Govern ha servit per començar a perfilar les estratègies per valorar i donar continuïtat als projectes encetats. A més, s’han tractat temes de caire administratiu de cara a l'acompliment dels terminis per adequar la Fundació al nou marc legal de la Llei de fundacions. S’ha comentat també la possibilitat d’analitzar el suport del Consell d’Europa per promoure produccions audiovisuals. S’ha perfilat la possibilitat d’una reunió dels membres del Patronat de la Fundació Ramon Llull la primera quinzena de novembre.

Després de la trobada amb el cap de Govern, Josep Bargalló, acompanyat de Neus Fornells, directora adjunta, i Arnau Cònsul, cap de relacions externes, ha mantingut una reunió de treball amb la ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, a la qual també hi han assistit la secretària d’Estat de Cultura, Clara Vives, i el director del Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Joan Sans.

x02z14



 


Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Top