la cultura catalana

La cultura catalana va ser la invitada d'honor de la passada edició de la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara. Com a cultura convidada va organitzar un extens programa de més de 150 actes presentat des de tres àmbits: el literari, l'acadèmic i l'artístic.

Un any després, el 2005, l'Institut Ramon Llull ha volgut que la cultura catalana estigui present a la Fira i ha impulsat un programa acadèmic i un programa literari que mantenen el rigor i la qualitat de les activitats portades a terme el 2004.

CATALÀ

La cultura catalana fue la invitada de honor de la pasada edición de la Feria Internacional del Libro de Guadalajara. Como cultura invitada organizó un extenso programa entorno a tres ámbitos, el literario, el académico y el artístico con un total de 150 actos.

Un año después, en el 2005, el Institut Ramon Llull ha querido que la cultura catalana estuviera presente en la Feria y ha impulsado un programa académico y un programa literario que mantienen el rigor y la calidad de las actividades llevadas a cabo en el 2004.

ESPAÑOL