| Contacteu |
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana

Diàlegs al Llull

Finestra oberta al debat de les noves idees,
tendències i reptes de la cultura



Logotip Institut Ramon Llull

Arquit. i disseny.  Barcelona,  06/07/2015

Bildi Grafiks guanya un Grand Laus per la gràfica de 'Grafting Architecture'

La imatge gràfica del pavelló català a la darrera Biennal d’Arquitectura de Venècia, on es va presentar Grafting Architecture, ha obtingut el premi Grand Laus de Disseny Gràfic. L'associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD) ha reconegut la feina de l’estudi Bildi Grafiks amb el projecte que va representar Catalunya a Venècia.


Segons el jurat, "és una senyalització enginyosa que subratlla la importància d'un espai històric, com és el pavelló català, que ha de romandre impecable. Així mateix, el jurat creu que el resultat "s'avé al llenguatge de l'art contemporani". D'aquest treball el més destacable és que està realitzada amb materials de baix cost i reciclables –malles, fusta, fleixos– i que la producció és artesanal.

A més del Grand Laus Bildi va obtenir també un Laus d'Or per la gràfica de l'entorn; un Laus de Bronze per la tipografia, disseny d'alfabet, lettering i tipografia experimental i un altre Laus de Bronze per la comunicació gràfica i el conjunt d'elements coordinats.

Creats l’any 1964, enguany els Laus han rebut més de 1.200 candidatures, repartides en sis categories. S’han atorgat 290 premis: 6 Grand Laus, 19 Laus d’Or, 78 de Plata i 185 de Bronze.

Aquest reconeixement se suma al Pencil dels D&AD Professional Awards que ja van recollir el passat mes de maig a Londres pel mateix treball.

 

x01z14

El projecte va representar Catalunya a la passada Biennal d'Arquitectura de Venècia

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics.