| Contacteu |
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana
Cultura catalana

Diàlegs al Llull

Finestra oberta al debat de les noves idees,
tendències i reptes de la cultura



Logotip Institut Ramon Llull

Arquit. i disseny.  Barcelona,  01/07/2014

Els Diàlegs al Llull recullen l’experiència dels comissaris catalans a la Biennal d’Arquitectura de Venècia

El proper Diàleg al Llull recollirà les experiències dels comissaris dels dos projectes que han representat Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia. L’equip d’arquitectes Jordi Badia i Félix Arranz, que van comissariar Vogadors. Architectural Rowers l’any 2012, conversaran amb Josep Torrents, comissari de Grafting Architecture, que es pot veure actualment en el marc de la Biennal d’Arquitectura de Venècia. Àlex Susanna, director de l’Institut Ramon Llull, moderarà la trobada, que tindrà lloc dimarts vinent, 1 de juliol, a les 19h a la seu de l’Institut Ramon Llull (Avinguda Diagonal, 373). 


L’Institut Ramon Llull ha impulsat la presència catalana a la Biennal d’Aqruitectura de Venècia en les edicions de 2012 i 2014, a través de la convocatòria d’un concurs públic per escollir comissari. Igualment, des de l’any 2009 l’IRL promou la participació catalana a la Biennal d’Arts Visuals de Venècia.

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics. Concebuts com converses de petit format, està previst que cada 15 dies es trobin a la seu de l’IRL artistes, escriptors, traductors, professors i, en definitiva, els ambaixadors internacionals de la llengua i la cultura catalanes.

x01z14

Hi participaran Jordi Badia, Félix Arranz i Josep Torrents

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics.