MARC AYZA

jazz  //  jazz, groove, hip hop, soul

Cindy

Desde que empezó su carrera ha tocado la batería en un gran número de grupos, aunque hace unos años creó su propio proyecto como líder, una banda que incluye a Roger Mas al piano y al fender rhodes, Tom Warburton al contrabajo, DJ Helios a los platos y al MC de Nueva York Core Rhythm. Su música parte del jazz, con influencias que van desde Marvin Gaye hasta Stevie Wonder, Gil Scott-Heron o el hip hop más innovador. Live at Home es el título del segundo disco de Marc Ayza con su actual formación. Groove, jazz, soul y hip hop se dan la mano en una celebración colectiva. Todos los acentos de la música negra están presentes en el universo de Marc Ayza: de Gil Scout Heron a Marvin Gaye, de John Coltrane a J Dilla, del Bronx al Raval.

MANAGEMENT

Galbany Produccions 

Rosa Galbany

rosa.galbanyprod@gmail.com

+34607169494

www.rgalbany.com

COVER

Live at home
Live at home (2011)
Fresh Sound New Talent
FILES
L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull