EL PETIT DE CAL ERIL

pop i rock  //  psychedelic folk, psychedelic soul

Roman Yñan

After three albums, El Petit de Cal Eril, small but great, is still eager to change. Each disc is another step forward, a new adventure. Whilst he has ploughed the furrow of psychedelic folk until recently, psychedelic soul is the new vehicle he uses to express his inner world in song. A string section features on nearly all the seventeen tracks on his latest album, La figura del buit (2013), a work that shows the artist at the height of his powers after the success of Les sargantanes al sol (2009) and Vol i dol (2010), which sees him still following his own instincts. A fresh triumph: Joan Pons has done it again.

MANAGEMENT

Bankrobber

bankrobber@bankrobber.net

xriembau@bankrobber.net 

+34934154064

www.bankrobber.net

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull