DORIAN

electrònica i hip hop, pop i rock  // 

Betty Bigas

One of the most outstanding bands on the Spanish pop scene. Formed in 2003, when the Barcelona scene was really bubbling with club culture and exciting new festivals like Sónar, BAM and Primavera Sound. Today, Dorian are regular visitors to Chile, Argentina and Mexico, where they have built up a huge fanbase.  They have released three albums to date: 10.000 metrópolis (Bip Bip - K Industria, 2004), El futuro no es de nadie (PIAS, 2007) and La ciudad subterránea (PIAS, 2009). Their fourth, La velocidad del vacío (PIAS) is due out in 2013.

MANAGEMENT

Intromúsica

Máximo Lario Rivas 

maximo@intromusica.com

www.intromusica.com

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull