PI DE LA SERRA

cantautor  //  cançó, blues

Jordi Cantenys

Bringing a truly exceptional repertoire, Pi de la Serra returns once more, accompanied by two of the finest, most authentic masters of the blues in our country, Amadeu Casas and Joan Pau Cumellas. These three musicians join forces to form a trio that can emerge as a different expression in the world of Catalan cançó and blues. Voices, strings and harmonicas of all kinds are fused to present a setlist comprising some of Pi de la Serra’s best-loved songs, written at difficult times, as well as a series of blues numbers.

MANAGEMENT

Batall Produccions

batall@batall.com

+34977613339

www.batall.com

COVER

Quicol·labora
Quicol·labora (2011)
Temps Record
L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull