TRANSADELICA

folk i músiques del món, mestissatge  //  folk, world, mediterranean, world, fusion, rai

Cecilia Lorenzo Gibert

Amparanoia, legendary former leader of Amparanoia, has launched a new project in Barcelona alongside Yacine Belahcene (ex Cheb Balowski). Once more, Transadelica creates a nexus. Darbukas and congas, Cuban son and bolero with Algerian chaabi, raï, rock and rumba, all mixed together and shaken well… A veritable communion of traditional sounds from the Caribbean fused with the popular rhythms of Algeria. A crossroads halfway between Cuba and Algeria whose results are like nothing and no one before, unique, attractive, evocative and frenetic.

MANAGEMENT

Buen Ritmo

jordi@buenritmo.es 

+34932690374

www.buenritmo.es

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull