AI AI AI

flamenc i rumba, folk i músiques del món  //  catalan rumba, mediterranean

Adam Raja

This band, which includes members from several legendary Catalan rumba groups, is an essential reference for anyone interested in discovering this unique musical style. After a four-year hiatus after releasing their fourth album, band leaders Pep Lladó and Rafalito Salazar reformed Ai Ai Ai, recruiting a new member, David Torras. All three boast highly prolific careers, having formed part of such outstanding combos as Gato Pérez, Patriarcas de la Rumba and Sabor de Gràcia.

MANAGEMENT

Propaganda pel Fet

Xavi

xavi@ppf.cat

+34619008574

+93938787488

www.propaganda-pel-fet.info

AI AI AI
COVER

Lo més gran del món
Lo més gran del món (2008)
Propaganda pel Fet
FILES
L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears Ajuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer, Xarxa de municipis i entitats de les Illes Balears i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull