Institut Ramon LLull

Cercador

Sílvia Pérez Cruz emociona el públic argentí en la seva actuació a la Fira del Llibre de Buenos Aires

27/04/2019

2.500 persones assisteixen al concert de 'La noche de la Feria' que ha protagonitzat la cantant

 
ACN Buenos Aires .- La cantant Sílvia Pérez Cruz ha brillat i ha emocionat el públic argentí en el concert a l'aire lliure que ha ofert aquest dissabte a la Fira del Llibre de Buenos Aires durant la 'Noche de la feria' un gran esdeveniment musical organitzat per Barcelona com a ciutat convidada i pel govern de Buenos Aires. La cantant ha presentat un concert "únic" i "molt especial", com ha explicat, amb un grup nou. "La poesia forma part de la meva vida i del meu repertori i volia venir amb amics i que fos una festa també per a mi", ha destacat a l'inici del concert. Una actuació en la qual s'han pogut escoltar cançons com 'Pare meu', 'The sound of silence', 'Pequeño vals', 'Gallo rojo, gallo negro' o 'Estrella' i on hi han assistit 2.500 persones.

El concert s'ha celebrat en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires a l'entorn de la relació de la música i la poesia i en què la cantautora ha estat acompanyada de Marco Mezquida al piano, Aleix Tobias a la percussió, Carlos Montfort al violí, Bori Albero al contrabaix i Mario Mas a la guitarra. A més, ha comptat amb la participació especial dels argentis Aca Seca. 

 

Pérez Cruz, com va anunciar, ha ofert un espectacle musico-literari "únic" creat per a l'ocasió amb un repartiment que ha connectat amb el públic de Buenos Aires amb temes com 'Estrella', 'Carabelas', 'Pare meu', 'My dog', 'Oración al remanso', 'Plumita', 'The sound of silence', 'Pequeño vals' i 'Gallo rojo, gallo negro', entre d'altres. 

 

"Quina alegria", ha dit Sílvia Pérez Cruz, qui ha bromejat que creia que ningú assistiria al concert pel mal temps que ha fet aquests darrers dies a la ciutat de Buenos Aires. Finalment, hi han assistit 2.500 persones. 

 

Moments abans de la seva actuació, la directora de l'Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, ha destacat que la Fira del Llibre de Buenos Aires és molt més que una fira, "és la gran festa de la paraula i de la literatura". Batallé ha recalcat que ens enamorem d'una llengua, la literatura i d'una cultura sempre a través de persones. 

 

Entre els assistents al concert, hi ha hagut l'actor català Carlos Cuevas, qui participa aquest dimarts en un acte sobre 'Merlí' a la fira, acompanyat per Héctor Lozano, guionista de la sèrie.

 

 

x01z19

 

 

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"