Institut Ramon LLull

Menú

Cercador

L’Institut Ramon Llull i el FC Barcelona organitzen una jornada cultural a la Universitat de Torí

Cultura.  Torí, 11/04/2017

L’Institut Ramon Llull i el FC Barcelona, conjuntament amb la Universitat de Torí, han organitzat una jornada cultural que tindrà lloc aquest dimarts 11 al matí sota el títol Barça: Sport, valori e identità. L’acte se celebrarà a la Sala Lauree di Giurisprudenza de la Universitat de Torí, tot coincidint amb el partit de Champions que disputarà el club blaugrana contra la Juventus el mateix dimarts.
L’acte començarà amb unes paraules de benvinguda de Sergio Scamuzzi, vice-rector de la Universitat de Torí  i el gerent de l’Institut Ramon Llull, Josep Marcé. Seguidament, tindrà lloc la taula rodona a l’entorn del títol “Barça: Sport, valori e identità” que serà moderada pel periodista Romolo Tosiani.

Jordi Moix, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i comissionat de l’Espai Barça, i Ariedo Braida, assessor internacional del FC Barcelona, conversaran amb l’escriptor i professor de la Universitat de Torí Alessandro Perissinoto i amb l’antropòloga i professora de la Universitat de Torí Laura Bonato sobre la relació entre esport i cultura i especialment sobre l’efecte de l’esport en la construcció de valors i identitats.

Aquest acte s’emmarca dins el conveni signat el setembre del 2012 entre el club blaugrana i l’Institut Ramon Llull per promoure la cultura catalana al món i forma part del programa internacional del Barça “Sport meets culture”, que té com a objectiu, per una banda, intensificar la col·laboració entre ambdues institucions promovent un programa específic d’activitats culturals en l’àmbit internacional i, per una altra, oferir al FC Barcelona una plataforma internacional per promoure la cultura catalana a través de l’esport, tot refermant els vincles entre els valors de l’esport i els de la cultura. En el marc del programa esmentat es pretén, a més, aprofitar el caràcter de l’Institut com a ambaixador de la llengua i la cultura catalanes per tal de proporcionar assessorament internacional al FC Barcelona en matèria cultural.

En el marc del partit de Champions contra la Juventus

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"