Institut Ramon LLull

Cercador

Vinaròs i Morella acullen el VII curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Llengua.  Vinaròs i Morella, 13/10/2016

Un any més, l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el VII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebrarà a Vinaròs i Morella entre el 14 i el 16 d’octubre de 2016. El curs compta amb la col·laboració del Màster d'Ensenyament de català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat d'Alacant.
El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats, i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors de català en universitats de l’exterior. En aquesta setena edició del curs, un any més, s’han omplert les 40 places disponibles i la demanda ha superat àmpliament l’oferta.

El curs començarà demà divendres a les 12 h a la Biblioteca Municipal de Vinaròs, amb l’acreditació i el lliurament de documentació als participants. Fins diumenge, els participants realitzaran sessions de treball a l’entorn de quatre grans blocs teòrics: introducció a la didàctica de la llengua, estratègies didàctiques per a l’ensenyament de llengües estrangeres; estratègies de dinamització dels estudis de llengua i cultura a l’exterior; i literatura i cultura a l’aula.

La sessió de cloenda se celebrarà dissabte a les 19.15 h a l’Ajuntament de Morella, i comptarà amb la participació de Josep-Anton Fernàndez, cap de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull; Verònica Cantó, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; i Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives d’Universitats.

Més informació sobre el programa: www.vives.orgwww.llull.cat

Teniu les imatges de les Jornades aquí

Del 14 al 16 d’octubre i adreçat a futurs professors de llengua a universitats de l’exterior

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"