Institut Ramon LLull

Cercador

La galeria The Power Plant de Toronto acull una exposició de Dora García

Arts.  Toronto, 23/09/2015

Aquest dissabte s’inaugura a Toronto l’exposició I see words, I hear voices a la galeria The Power Plant. La mostra, comissariada per Chantal Pontbriand i que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, recull diversos treballs de l’artista que recorren diferents facetes de l’experiència artística: llenguatge, percepció i literatura a través d’una constel·lació de projectes que es converteixen en indicis d’accions, passades o futures.
Des de l’any 2009 Dora García està desenvolupant el projecte Mad Marginal, les principals parts del qual s’han mostrat a dOCUMENTA 13 (2012) i a la Biennal d’Art de Venècia (2011). El seu treball examina les fonts de l'experiència artística, alterant les relacions tradicionals entre artista, obra i espectador, així com els de l'individu, el comportament diari del qual García qüestiona a través la performance, el cinema i el debat. Aquest projecte en curs continuarà ara a The Power Plant. 

L’exposició inclourà també noves obres de l’artista, així com la pel·lícula La Sociedad  de Joyce i el projecte interactiu Exilio (2012). 

La mostra va acompanyada de l’edició d’un catàleg The Mad Marginal Cahier #4: I SEE WORDS, I HEAR VOICES que reuneix assajos d’autors internacionals sobre alguns dels principals punts de recerca de l’obra de Dora García. 

Per presentar l‘exposició, la galeria ha programat una conversa entre Dora García i Chantal Pontbriand dilluns a la tarda.

Més informació

I see words, I hear voices es podrà veure del 26 de setembre fins al 3 de gener

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"