Institut Ramon LLull

Cercador

El Burghof Theater de Lörrach programa un focus català per la propera temporada en col·laboració amb l’IRL

Música.  Bürghof, 11/06/2015

El Burghof Theater de Lörrach, molt a prop de la frontera alemanya amb França i Suïssa, ha presentat aquest dijous la seva programació que compta amb un Focus Catalunya organitzat conjuntament amb l’Institut Ramon Llull. Aquest focus inclou les actuacions de Marinah (13 de novembre) i Che Sudaka (21 de gener), i la presentació del nou espectacle de Ponten Pie: Àrtica (24 de gener).
Marinah és la formació encapçalada per Marina Abad, qui fou l’ànima d’Ojos de Brujo. La seva música és una barreja de cultures i pobles, reivindicant la seva feminitat i amb Barcelona com a teló de fons. Presentarà el seu treball Restos de lujo.

De la seva part, Che Sudaka presentarà el seu darrer disc, Hoy, després de la gira que l’hivern passat el va portar a més d'una quinzena de ciutats alemanyes.Deu anys de gires sense descans i més de mil concerts en vint països, han portat els seus músics, d’Argentina i Colòmbia, a guanyar-se un lloc fix a l’escena musical europea.

Finalment, Ponten Pie tornen a Lörrach per presentar el seu darrer treball, Àrtica, un espectacle no convencional, sense text, on l’experiència teatral es converteix també en una aventura sensorial.

El teatre Bürghof atrau molt de públic dels tres països fronterers. Aquesta no serà la primera vegada que l’equipament alemany programa companyies catalanes, ja que la temporada passada s’hi va poder veure Call me Maria, d’Adrian Schvarzstein i Sergi Estebanell, i Copacabana de PontenPie.

Hi actuaran Marinah, Che Sudaka i Ponten Pie

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"