Institut Ramon LLull

Cercador

Obert el termini d’inscripcions pel XIV Campus Universitari de la Llengua Catalana i l’Estada lingüística d’estiu 2015

Llengua.  18/03/2015

Les estades lingüístiques en territoris de parla catalana enceten el procés per rebre les sol·licituds de matrícula. Els estudiants de les universitats estrangeres amb docència d’estudis catalans podran demanar la plaça a partir del 20 de març i fins el 5 de maig. Les persones interessades únicament podran optar a participar en una de les dues propostes formatives.
Estada lingüística d’estiu de Barcelona

Durant gairebé tres setmanes, una quarantena d’estudiants podran participar en els cursos de llengua i cultura de l’Estada lingüística d’estiu de Barcelona, que organitza l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona. Les classes s’impartiran a la capital catalana del 14 al 31 de juliol. A part d’assistir als cursos, els inscrits també tindran l’ocasió de viure la ciutat comtal i esprémer al màxim totes les possibilitats que ofereix.

XIV Campus Universitari de la Llengua Catalana

Andorra i Girona acullen el XIV Campus Universitari de la Llengua Catalana, que inaugurarà la programació el dia 19 de juliol a la capital andorrana, i es traslladarà a les comarques gironines a partir del 26 de juliol. El Campus finalitza el dia 2 d’agost. Els participants podran gaudir d’una setmana al cor dels Pirineus abans de traslladar-se a Girona, on les classes s’impartiran a la Facultat de Lletres de la UdG. Completaran la seva estada amb visites a l’Empordà, coneixeran de prop l’univers de Dalí, tastaran la cuina catalana i faran parada a la vila medieval d’Hostalric. També tindran temps de descobrir tots els racons de la mil·lenària ciutat de Girona.

Les estades brinden una oportunitat única als estudiants per practicar el català amb altres universitaris d’arreu del món. Des de 2003, més de 800 persones han pogut completar la seva formació de català durant l’estiu en territoris de parla catalana. Algunes d’aquestes persones s’han dedicat posteriorment a la traducció literària del català a altres llengües i a la docència i la recerca relacionada amb els estudis catalans. 

Poden trobar tota la informació en aquest enllaç.

El període per fer les sol·licituds s’inicia el 20 de març i s’estendrà fins el 5 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"