Institut Ramon LLull

Obertes les inscripcions per a la III Escola d'Estiu de Lingüística Catalana

Llengua.  06/06/2023

L'Escola d'Estiu de Lingüística Catalana (EDELC), que enguany se celebrarà a Menorca el mes d'agost, és una trobada entre estudiants i professors de lingüística catalana d'universitats catalanes i d'universitats de l'exterior. Les 30 primeres inscripcions tindran allotjament gratuït a Menorca.




L'objectiu de l'EDELC és oferir formació en lingüística catalana a estudiants de grau o de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en lingüística catalana, amb atenció especial a estudiants d'universitats de fora del domini lingüístic català que tinguin interès en la llengua catalana o ja n'hagin començat a investigar algun aspecte. Concretament, l'EDELC se centrarà en diferents àrees, com ara la fonètica-fonologia, la morfologia, la pragmàtica-semàntica, la sintaxi o la sociolingüística, entre d'altres.

L'any 2023 es fa la tercera edició de l'EDELC, la qual serà totalment presencial i tindrà lloc a Menorca del 28 al 31 d'agost. Els organitzadors de la tercera edició de l'EDELC són l'Institut Ramon Llull, la Universitat de Barcelona, l'Institut Menorquí d'Estudis i la Universitat de les Illes Balears,amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca.

El període d’inscripció per a l’EDELC 2023 és del dia 1 de juny al dia 10 de juliol de 2023. La inscripció és totalment gratuïta i s'ha de fer a través d'aquest formulari: https://irie.uib.cat/formulari-inscripcio-edelc/view/form.html

Els 30 primers inscrits tindran allotjament gratuït a Menorca!

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"