Institut Ramon LLull

Convocatòria del III Premi Aina Moll que potencia la investigació sobre la llengua catalana

Universitats.  31/05/2023

A més dels cursos d'introducció a diferents disciplines de la lingüística catalana, l'Escola d'Estiu de Lingüística Catalana (EDELC), que enguany se celebrarà a Menorca el mes d'agost, inclou un espai destinat a la presentació de treballs d'estudiants. El millor treball rebrà el Premi Aina Moll, dotat amb 3.000€ i finançat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears




A més dels cursos d'introducció a diferents disciplines de la lingüística catalana, l'EDELC inclou un espai destinat a la presentació de treballs d'estudiants, cosa que es fa en format de comunicacions orals i que pretén afavorir la interacció directa amb el professorat especialista. El millor treball entre els presentats en el marc de l'EDELC rebrà el Premi Aina Moll, finançat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. L'objectiu del premi és incentivar la participació activa dels alumnes i potenciar la investigació sobre la llengua catalana. Alhora, amb aquest premi es vol homenatjar la filòloga i lingüista menorquina Aina Moll Marquès, figura cabdal en la investigació de diverses facetes relacionades amb la llengua catalana, no solament pel valor de la seva obra, sinó també pel fet de ser una dona pionera en l'àmbit acadèmic i de la investigació.

El premi, dotat amb 3.000€, s'atorga al millor treball presentat per part dels participants a l'Escola d'Estiu de Lingüística Catalana. Per optar-hi cal estar inscrit en aquest esdeveniment, presentar-hi un treball acadèmic i defensar-lo a la sessió de presentacions per part dels estudiants.

Data límit per a la presentació de candidatures: 30 de juny de 2023.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"