Institut Ramon LLull

La Universitat Oberta de Catalunya i l'Institut Ramon Llull ofereixen 8 beques per cursar assignatures del grau de Llengua i Literatura Catalanes

Universitats.  31/05/2023

La Universitat Oberta de Catalunya i l'Institut Ramon Llull convoquen 8 beques per a estudiants procedents d’universitats estrangeres o de zones no catalanoparlants de l’Estat espanyol, amb l’objectiu que puguin cursar una assignatura del grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC.




La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l'Institut Ramon Llull convoquen i financen conjuntament 8 beques per a estudiants procedents d’universitats estrangeres o de zones no catalanoparlants de l’Estat espanyol, amb l’objectiu que puguin cursar una assignatura del grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC, durant el curs acadèmic 2023-2024. Les beques cobreixen la totalitat del cost de la matrícula.Totes les assignatures tenen un valor de 6 crèdits ECTS cadascuna i una durada d’un semestre acadèmic (setembre-gener o febrer-juny). Els estudiants seleccionats podran cursar l’assignatura triada segons el semestre o semestres de docència.

Les assignatures s’imparteixen en línia, en el campus de la UOC, seguint un model educatiu asíncron.

Més informació sobre les beques i com sol·licitar-les aquí

Data límit per a la presentació de candidatures: 26 de juny 2023

+Informació

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"