Institut Ramon LLull

La Catalan Window presenta tres pel·lícules al London Spanish Film Festival 2022

Cinema.  Londres, 20/09/2022

Del 22 al 29 de setembre, la divuitena edició del festival de cinema londinenc programa pel·lícules de Neus Ballús (Sis dies corrents), Marcel Barrena (Mediterráneo) i Benito Zambrano (Pan de limón con semillas de amapola).




El London Spanish Film Festival (LSFF) arriba a la 18a edició, que tindrà lloc entre el 22 i el 29 de setembre al Cinéma Lumière de l’Institut Francès. El programa ofereix una selecció del millor cinema produït recentment a l'Estat espanyol i inclou un focus específic sobre cinema català, que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull..

El 2009, la LSFF va crear l'anomenada Catalan Window, una secció amb produccions catalanes recents que amb el pas del temps ha esdevingut un aparador de referència per presentar noves produccions, directors, productors i actors catalans al públic britànic.

L'edició 2002 del certamen inclou les produccions Mediterráneo de Marcel Barrena (2021, Lastor Media), Pan de limón con semillas de amapola de Benito Zambrano (2021, Flimaz, Castelao Pictures) i Sis dies corrents de Neus Ballús (2021, Distinto Films, El Kinògraf).

Consulta aquí la programació Catalan window

CATALAN WINDOW

Sis dies corrents (The Odd-Job Men)
dir. Neus Ballús
Ciné Lumière
22 sep | 6.30pm
25 sep | 5.50pm

Pan de limón con semillas de amapola (Lemon and Poppy Seeds Cake)
dir. Benito Zambrano (UK première)
Ciné Lumière
23 sep | 6.15pm

Mediterráneo (Mediterraneo: The Law of the Sea)
dir. Marcel Barrena (UK première)
Ciné Lumière
24 sep | 6.30pm

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"