Institut Ramon LLull

«Alcarràs» de Carla Simón i «Pacifiction» d'Albert Serra s'estrenen als EUA, al 60è Festival de Cinema de Nova York

Cinema.  Nova York, 30/09/2022




Alcarràs i Pacifiction s'estrenen aquest octubre als Estats Units, de la mà del New York Film Festival, un dels festivals més prestigiosos del país nord-americà que enguany arriba a la 60a edició. El Lincoln Center acollirà tres passis de la pel·lícula de Carla Simón, i dos passis de la d'Albert Serra.

Del 30 de setembre al 6 d'octubre, el New York Film Festival mostrarà pel·lícules de 18 països en sales repartides per tota la ciutat. Alcarràs i Pacifiction formen part d'un cartell de 32 films inèdits o que han destacat en certàmens recents.

Recordem que Alcarràs ha guanyat l’Ós d’Or al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2022, i que ha estat seleccionada per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques per representar l'Estat espanyol en la carrera cap als 95è Oscars, en la categoria de millor pel·lícula internacional. Per la seva banda, Pacifiction va triomfar entre la crítica acreditada a l'última edició del Festival de Cinema de Canes.

60th New York Film Festival

Al Lincoln Center

30 de setembre - 16 d'octubre 2022

Alcarràs, de Carla Simón

6 d'octubre 18h

7 d'octubre 18h45

12 d'octubre 15h30

15 d'octubre 15h15

Pacifiction d'Albert Serra

5 d'octubre 17h30

6 d'octubre 21h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"