Institut Ramon LLull

Subvencions per a la mobilitat d’artistes en l’àmbit de la música i les arts escèniques

22/06/2022

L’Institut Ramon Llull obre una nova convocatòria per subvencionar les despeses de desplaçament, allotjament i transport de càrrega per a aquells artistes que duguin o hagin dut a terme actuacions i/o gires fora de Catalunya entre el 16 de febrer i el 31 d’agost del 2022. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert entre el 29 de juny i el 13 de juliol.




El tràmit de presentació de les sol·licituds es podrà efectuar des de la seu electrònica de l'IRL entre el 29 de juny i el 13 de juliol i cada artista o formació podrà presentar, únicament, una sol·licitud. Es consideren objecte de la convocatòria tant actuacions aïllades com gires i actuacions consecutives en un mateix equipament.

L’import mínim subvencionable per sol·licitud ha de ser igual o superior a 150 € i l’import màxim, de 20.000 €. En cas que la sol·licitud no inclogui com a mínim una actuació fora d’Espanya, l’import màxim subvencionable serà de 10.000 € per artista i convocatòria.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques empresàries i les persones jurídiques que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria. Tots els sol·licitants hauran de de tramitar la sol·licitud de manera telemàtica.

Període de sol·licituds: del 29 de juny al 13 de juliol

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"