Institut Ramon LLull

Xiomara Abello i Bia Maria fan una residència artística a Lisboa i València

Música.  Lisboa, València, 10/06/2022

Per segon any, l’Institut Ramon Llull organitza una residència de creació entre artistes de territori català i portuguès, amb les dues creadores com a protagonistes a la sala MusicBox de Lisboa (del 17 al 23 de juny) i el festival Polirítmia de València (de 3 al 7 de juliol).




En la primera convocatòria, l’any 2021, les artistes que hi van participar van ser les cantants Tarta Relena, juntament amb els portuguesos Lavoisier. En aquesta ocasió, la residència es durà a terme amb la compositora i música castellonenca Xiomara Abello i la portuguesa Bia Maria. A l’estada creativa i posterior actuació a MusicBox, enguany s’hi ha afegit la residència i actuació al festival Polirítmia (València), acció que amplia el treball conjunt entre les artistes i els territoris de València i Portugal.

La primera residència artística es realitzarà a la sala MusicBox de Lisboa del 17 al 22 de juny de 2022, amb el colofó d’una actuació en viu a la mateixa sala el 23 de juny. La segona residència artística es realitzarà en el marc del festival Polirítmia a Capella de la Sapiència (Edifici de La Nau, Universitat de València) del 3 al 7 de juliol de 2022, i es realitzarà una actuació al Teatre Rialto el 7 de juliol.

En la primera convocatòria, l’any 2021, les artistes que hi van participar van ser les cantants Tarta Relena, duo format per Marta Torrella i l’Helena Ros, que va comptar amb la col·laboració de Lavoisier, grup creat per Patrícia Relvas i Roberto Alfonso amb l’objectiu d’endinsar-se en les arrels de la música portuguesa.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"