Institut Ramon LLull

Kebyart presenta el nou àlbum «Lectures différentes» en dos concerts a Alemanya

Música.  Alemanya, 17/05/2022

El quartet català de saxofons actuarà el 12 de juny a Baden-Baden, en el marc del Festspielhaus, i el 4 d'agost , al Festival Summerwinds de Vreden. El passat 6 de maig va sortir a la venda, a Alemanya, el seu nou àlbum Lectures différentes.




El jove i enèrgic quartet de saxofons Kebyart, de Barcelona, presentarà el seu darrer disc, Lectures différentes (Linn Records, Outhere) on han gravat obres d'Eötvös, Stravinsky, Haydn i Pérez-Villegas, a les ciutats alemanyes de Baden-Baden i Vreden. En el primer cas, amb una actuació el 12 de juny, en el marc del Festspielhaus, i en el segon, el 4 d'agost al Festival Summerwinds.

Creat a Barcelona l’any 2014, Kebyart és una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual. Aquests quatre músics plens de talent comparteixen una passió infinita per la música de cambra i el desig de fer bufar nous aires en la forma de transmetre la música clàssica. El seu afany per a transformar les seves actuacions en una experiència singular resulta en una posada en escena enèrgica i dinàmica, lloada pel públic i per la crítica especialitzada. La signatura inconfusible de Kebyart es reflecteix en una visió creativa del repertori construïda al voltant de tres eixos: la literatura original, el compromís amb la nova creació i els arranjaments propis d’un ampli ventall d’estils.

També continua la seva gira ECHO Rising Stars, que ja els ha portat a la Kölner Philharmonie, a l’Elbphilharmonie d’Hamburg, a la Konzerthaus de Dortmund i a la Wiener Konzerthaus dels països de parla alemanya. El 12 de juny de 2022 tancaran la gira a Baden-Baden al Festspielhaus i el 4 d'agost de 2022 al Festival Summerwinds de Vreden.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"