Institut Ramon LLull

La companyia Pau Palaus, de gira per Occitània per preparar «Zloty»

Escèniques.  França, 22/04/2022

Els departaments d'Ariège, l'Alta Garona i l'Aude rebran la companyia catalana durant el maig i juny del 2022 per tal de completar el procés de creació de l'espectacle Zloty, que es presentarà a Tàrrega el proper mes de setembre.




La companyia Pau Palaus està formada per Pau Palaus i Maria Soler. Palaus ha fet diversos cursos a l'escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona, ​​a l'escola de teatre El Galliner de Girona i també amb diversos clowns i realitzadors de prestigi. Com a creador d'espectacles, ha recorregut festivals i sales d'arreu del món. Pau Palaus també és el president i fundador de l'associació de circ Contaminando Sonrisas, el director artístic del festival MIMAA d'Arbúcies; cofundador del festival Dia del Circ de Breda; i cofundador i membre de l'equip de l'EICA La Vinya, un espai de recerca i creació artística. Aquest darrer espai està dirigit per Maria Soler, que va estudiar al conservatori de música especialitzat en piano i cant, fent possible que el duet artístic sigui del tot complementari.

Zloty és el seu darrer espectacle, encara en preparació, que es representarà a Catalunya i Occitània per enriquir el procés creatiu que finalitzarà el proper mes de setembre, amb motiu de FiraTàrrega, el festival d'arts de carrer més important de Catalunya. Zloty relata la dissolució d'una companyia de pallassos, en la qual només dues persones continuen refugiant-se en la seva feina, entre riures i en un camió que també els acaba abandonant i que volen reparar. És aquesta reparació la que permet teixir la història de la companyia i el suport mutu dels dos actors restants. És un espectacle pensat per ser representat a la nit en espais rurals. A més de l'espectacle, el públic podrà gaudir de petits concerts a càrrec de Maria Soler i artistes convidats i d'un bar on beure i menjar amb opcions vegetarianes.

Zloty de la Compagnie Pau Palaus a Occitània

Montbrun-Bocage (31, Alta Garona)
Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de maig

Pailhes (09, Ariège)
Dissabte 14 i diumenge 15 de maig

Fond de la Coste, Un quilo de circ. Roquefixade (09, Ariège)
Dissabte 21 i diumenge 22 de maig

Festival de Saint-Michel-de-l'Art! Saint-Michel-de-Lanes (11, Aude)
Divendres 3 i dissabte 4 de juny

Contacte per participar:
paupalaus@trompezcirkus.com
+34 644 48 22 24

Més informació aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"