Institut Ramon LLull

El col·lectiu català Eléctrico 28 ocupa els carrers d'Aix en Provence amb [The Frame]

Escèniques.  França, 20/04/2022

Dins de la programació del Centre national des arts de la rue Lieux Publics de Marsella, el col·lectiu català presenta els dies 6 i 7 de maig de 2022 al Cours Mirabeau d'Aix en Provence una performance urbana que pretén aturar per un instant el trepidant ritme urbà per aturar-se a mirar la vida que passa, com una escena de teatre.




Eléctrico 28 és un col·lectiu català d'artistes que evolucionen en diferents categories d'arts escèniques com el clown, el teatre, la dansa o l'art urbà. Els seus integrants provenen de diversos horitzons i estudis, però tots es troben en aquest interès comú per l'espectacle de carrer. La formació està formada per sis persones i sovint n'inclouen d'altres: actors, músics, enginyers de so, il·lustradors, fotògrafs i arquitectes, per tal de repensar l'espai públic –que volen transformar en espai de joc, pensament i on desenvolupar la imaginació de tothom. El seu espectacle de teatre performatiu [The Frame] és una invitació a aturar-se, observar la vida urbana, "obrir el nostre cor i visió a les insignificàncies, nimietats, coses".

Lieux Publics és un centre nacional de creació a l'espai públic amb seu a Marsella, conegut com CNAREP (Centre National des Arts de la Rue et de l’Espace Public) i pol europeu de producció l'any 2017. Aquest centre de creació i producció permet als artistes beneficiar-se del suport en el desenvolupament i difusió dels projectes artístics i culturals. Lieux Publics, dirigida per l'artista Pierre Sauvageot, acull una trentena de projectes a l'any amb l'objectiu de representar-los a l'espai públic de la ciutat.

[The Frame] d'Eléctrico 28
Cours Mirabeau (ubicació exacta anunciada just abans de l'actuació)
13100 Aix en Provence

Actuacions gratuïtes.
Més informació aquí. Reserves aquí.


    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"