Institut Ramon LLull

«From above», exposició d'obres d'Àngels Ribé a Valence (França)

Arts.  França, 19/04/2022

L'artista catalana exposarà escultures i instal·lacions a França, a la galeria Art3 de Valence, del 6 de maig al 22 de juliol.




Àngels Ribé (Barcelona, ​​​​1943), és una de les artistes catalanes més destacades en l'àmbit de l'art conceptual, del qual en forma part des de finals dels anys 60, just a l'inici de la seva carrera professional i quan s'havia establert a París per estudiar sociologia. Primer com a ceramista, després ja dedicada a l'escultura i unint-se a l'estudi de Piotr Kowalski.

Ribé explora lògiques minimalistes i no dubta a utilitzar el seu cos en benefici del seu propi art. Els anys que va passar llavors als Estats Units van ser rics en obres efímeres abans de tornar a Barcelona el 1980, on va començar a dedicar-se més específicament a la pintura. Des de 1990, les seves obres han estat més instal·lacions que escultures i també ha tornat a investigar sobre el joc de llum utilitzant, per exemple, el neó.

Exposició From Above d'Àngels Ribé
Del 6 de maig al 22 de juliol
De dimecres a divendres de 14 a 18 h i amb cita prèvia.

Galeria Art3
8 Rue Sabaterie
26000 València

Contacte:
contact@art-3.org
art-3.org

Més informació aquí.


    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"