Institut Ramon LLull

Espectacles català a l’espai public a la metròpoli de Tolosa

Escèniques.  Toulouse i Tournefeuille, 08/04/2022

El centre l’Usine ofereix un pròleg de la segona edició d’EXIT els 8 i 9 d’abril amb la presentació de l'espectacle Que du bonheur (?), de Man Drake x Tomeu Vergès, i P-ACTE IDIOT, d’Hermanas Picohueso.




Després d’una primera edició del festival d’espectacles de carrer el setembre de 2021, l’Usine organitza EXIT 2 pel 2023 i hi convidarà companyies de Catalunya i de les Illes Balears, un Focus Català per enllaçar el territori occità i el català i baleàric. Els espectacles proposats aquest mes d’abril són un pròleg, un avançament de la futura edició.

L’Usine, creada el 1986, és un Centre nacional de les arts del carrer i l’espai públic (CNAREP) des del 2016 i present a les 37 municipis de la metròpoli de Tolosa. Espai de creació, és la seu de diverses companyies permanents i també en convida d’altres de forma puntual i accepta una gran diversitat de gèneres artístics i formes de representacions. L’Usine ofereix a les companyies ajudes de creació, de producció i de transmissió.

Les dues companyies catalanes d’aquest abril en el marc del pròleg i focus són Man Drake x Tomeu Vergès i Hermanas Picohueso.

La companyia Man Drake és una companyia d’art performatiu, teatre, dansa i circ creada el 1992 pel coreògraf i intèrpret Tomeu Vergès. Fa gires i tallers pedagògics a l’internacional. Man Drake presentarà Que du bonheur (?) el 8 d’abril a les 20:30 al pati de la DRAC a Toulouse i el 9 d’abril a les 16:30 a Tournefeuille.

La companyia Hermanas Picohueso neix de la trobada de Lluki Portas, Diego Inglod i Gal·la Peira però accepta altres persones per alguns projectes per tal de no perdre el que aquestes persones poden portar-li. L’espectacle P-ACTE IDIOT serà presentat el 8 d’abril a les 21:30 al pati de la DRAC a Toulouse.

Man Drake x Tomeu Vergès
Que du bonheur (?)

Divendres 8 d'abril - 20:30
Cour de la DRAC
32 rue de la Dalbalde
31000 Toulouse

Dissabte 9 d'abril – 16:30
Bloom festival
L’Escale
Pl. de la Mairie
31170 Tournefeuille

Més informacions i reserves aquí.

Hermanas Picohueso
P-ACTE IDIOT

A partir dels 14 anys
Divendres 8 d'abril – 21:30
Cour de la DRAC
32 rue de la Dalbalde
31000 Toulouse

Més informacions i reserves aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"