Institut Ramon LLull

Sílvia Pérez Cruz actuarà al Theater Akzent de Viena

Música.  Viena, 20/01/2022

L'artista catalana Sílvia Pérez Cruz, que canta en 6 idiomes diferents, actuarà en el Theater Akzent de Viena el 3 de febrer de 2022




Sílvia Pérez Cruz es va especialitzar en cant líric abans de formar part de diversos grups i emprendre finalment una carrera en solitari. Entre els 4 i els 23 anys va estudiar solfeig, saxo i piano clàssic, cajón, harmonia, cant (jazz i flamenc), improvisació i composició, entre d’altres. Es va llicenciar en cant a l’ESMUC.

Ha format part de nombrosos discos i projectes i ha col·laborat amb artistes com Gino Paoli, Stefano Bollani, Lluís Homar, Rocío Molina, Jorge Drexler, Hamilton de Holanda, Toquinho, Natalia Lafourcade, Lila Downs, Joan Manuel Serrat o Lluís Llach, entre d’altres.

El seu disc Granada, publicat en 2014, publicat amb el guitarrista Raül Fernández Miró (Refree) va forjar un nou camí. En aquest enregistrament s'encadenen cançons del moviment de resistència contra el franquisme, una influència brasilera, cançons de Schumann, Edith Piaf, Chet Baker i el flamenc. Encarna a una generació que recorda el passat al mateix temps que es veu afectada pels reptes actuals del seu país.

El Theater Akzent és un lloc de trobada cultural, on l'exploració de l'art i la cultura es considera un enriquiment essencial de la vida. Presenta un programa divers i variat de cabaret, obres de teatre, produccions infantils i juvenils, lectures, concerts, musicals, festivals, espectacles de dansa i projectes interculturals per a públic de totes les edats. El teatre presenta produccions d'actualitat social i artísticament atractives, procedents d'Àustria i internacionals, centrades en la "cultura viva" multicultural, sense barreres i transfronterera.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"