Institut Ramon LLull

Jordi Savall participa al festival de música antiga Resonanzen

Música.  Viena , 17/01/2022

El festival "Resonanzen - In Feierlaune"se celebra del 22.01.22 al 30.01.22 a la Wiener Konzerthaus. En aquest marc, el 23 de gener tindrà lloc el concert de Hesperion XXI / Capella Reial de Catalunya sota la direcció de Jordi Savall.




Jordi Savall, que acaba de fer 80 anys, ostenta des de fa temps la condició de patró dels festivals "Resonanzen". El 6 de març de 1993, el llavors ja mundialment famós català va debutar amb el seu conjunt Hesperion XX i la Capella Reial de Catalunya en la primera edició del Festival en la Gran Sala de la Konzerthaus de Viena. En motiu del 30è aniversari d'aquest concert, Jordi Savall repetirà ara el programa exacte d'aquesta memorable vetllada, que va establir una tradició i va posar a la Wiener Konzerthaus definitivament en el punt de mira de l'escena internacional de la música antiga.

Més informació sobre el programa: https://konzerthaus.at/konzert/eventid/59119

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"