Institut Ramon LLull

La mort de Guillem es projecta al Centre d'Estudis Catalans de la UAM de Poznań

Llengua.  POLÒNIA, 03/11/2021

Aquest passat mes d’octubre es va emetre la pel·lícula La mort de Guillem a través de la plataforma en línia Vimeo, i amb subtítols en polonès elaborats per Witold J. Maciejewski. Una traducció de luxe per al públic d’aquest país eslau.




Posteriorment, es va dur a terme una xerrada-debat en línia, el dilluns 25 (en català) amb el director Carlos Marqués-Marcet, i una altra el dimecres 27 (en castellà) amb un dels guionistes, Roger Danès, i amb l’actriu Glòria March, qui interpreta el paper de la mare de Guillem.

En aquesta trobada, els assistents, bàsicament alumnat i professorat d’universitats poloneses amb lectorat de català, van poder aprofundir en l’entramat ideològic que fa de rerefons de la pel·lícula a fi de copsar el sentit de les motivacions i actuacions dels personatges. A més, varen tenir el privilegi de conèixer de primera mà algunes curiositats relacionades amb el rodatge i interpretació de la pel·lícula, així com conèixer millor com funciona el món del cinema en català.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"