Institut Ramon LLull

Antoni Muntadas i Hamaca, convidats al festival INTERSECCIÓN

Arts.  GALICIA, 21/10/2021

Del 22 al 31 d’octubre té lloc INTERSECCIÓN – Festival d’Art Audiovisual Contemporani A Coruña, que focalitza la seva programació en obres que es troben a mig camí entre l’art contemporani i el cinema d’avantguarda, i que abasta una gran varietat de formats, tècniques i llenguatges.




Enguany l’Institut Ramon Llull col·labora amb el festival a través de la participació d’Antoni Muntadas i de l’associació Hamaca. La quarta edició d’INTERSECCIÓN dedica un focus a l’artista barceloní revisant la ciutat i la seva idiosincràsia a partir de l’obra de Muntadas, qui ha treballat durant gran part de la seva carrera en profunditzar en allò fronterer, la construcció de la por i l’arquitectura del poder. Dissabte 30 està programada la projecció de “Video is Television” i “On translation: Miedo/Jauf”, i diumenge 31 Muntadas impartirà una classe magistral sobre el seu procés de treball centrat en la idea de les pors, presents en els films de la jornada anterior. En aquesta sessió també s’exhibiran “Alphaville e outros” i “Açik Radyo (Myths & Stereotypes)”.

El torn d’Hamaca serà el diumenge 31 amb la presència de seva directora Eli Lloveras, que introduirà una selecció d’obres creades entre 1984 i 2020: “154 bofetadas”, “Cuerpos #1 Santa Águeda” i “Los jóvenes del barrio”. Hamaca és la primera i única distribuïdora de videocreació de l'estat espanyol i compta amb un catàleg de més d'un miler de títols d'artistes i realitzadores des dels anys 70.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"